03-04-2011

Lieve mensen,

Zo zwaar als ons vorige weekend was, zo dankbaar en gelukkig zijn we nu. Het is nog bijna niet te bevatten dat Jesse dit gaat overwinnen! Zo kan er in een week tijd veel gebeuren.

Met Jesse zelf gaat het best goed. Zodra hij zich wat inspant met bijvoorbeeld lopen, heeft hij toch nog wel veel last van zijn buikwond. Deze wond kan mooi herstellen als hij aankomende week weer in bed moet blijven tijdens de laatste chemokuur. Deze kuur is dezelfde als de vorige keer en dit houdt in dat hij vanaf dag 2 (as.woensdag) weer 5 aangesloten dagen op zijn kamertje moet blijven en op dag 2 en 7 ook weer toediening van de chemomedicatie d.m.v. een ruggeprik krijgt.

We weten dat er nog een zware week voor ons ligt, maar voelen ons gedragen door onze Vader in de hemel, maar ook zeker door jullie. Jullie medeleven is en blijft ongekend groot. Bedankt hiervoor, ook namens Jesse!
We gaan vol vertrouwen en rust aankomende week in.

Gebedspunt:
– dat het herstel van de buikwond voorspoedig zal gaan
– kracht voor de komende chemokuur

Dankpunt:
– dat we voor het eerst sinds oudjaarsdag in rust en blijdschap van elkaar kunnen genieten met hoop op een goede toekomst voor Jesse

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties