23-03-2011

Lieve mensen,

Vandaag een goede dag voor Jesse. Hij is vanochtend weer fijn naar school geweest. Je ziet ook aan de kleur op zijn gezichtje dat de bloedtransfusie goed zijn werk heeft gedaan. Ook al is hij nog steeds bleekjes, kunnen wij zien dat zijn gezichtje iets "gekleurder" is.
Ook bracht hij zijn rapport mee. Wij zijn reuze trots op hem. Hij heeft een heel mooi rapport. Zijn inzet is beloond!

Hij vind het heerlijk om weer thuis te zijn. Wij hopen en bidden dan ook vurig dat het aankomende dinsdag zijn laatste kuur mag zijn. Jesse heeft er gelukkig nog geen hekel aan om naar het ziekenhuis te gaan, maar we merken wel nu het beter met hem gaat, hij er zo van geniet om thuis te zijn en naar school te kunnen gaan.

We vinden het fijn om aan de statistieken van de weblog te zien dat jullie weer enorm met ons meeleven/meelezen in deze spannende periode. Dit geeft weer extra kracht naar vrijdag toe (uitslag scan). Wij worden vrijdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur gebeld door de oncoloog met de uitslag. Wij zullen vrijdag een berichtje plaatsen met de uitkomst hiervan.

Ook heeft Jesse elke dag, sinds we weten dat hij ziek is, kaartjes ontvangen. Ook nu het naar omstandigheden goed met hem gaat, glundert hij elke keer als hij de post bestemd voor hem ziet. Fijn dat jullie aan hem blijven denken!

Gebedspunt:
– dat Jesse zich goed mag blijven voelen

Dankpunt:
– dat we Jesse weer zien genieten van de "dagelijkse dingen"

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties