08-03-2011

Lieve mensen,

Sinds 20.30 uur zijn we weer thuis, met wederom een feestelijke thuiskomst!
We hebben Jesse net zijn medicijnen gegeven en hij ligt nu in bed.

De chemomedicatie via het infuus was vanmiddag om 15.15 uur klaar. Om 16.30 hebben ze via de ruggeprik de laatste chemomedicatie van deze 4e kuur toegediend. De ruggeprik ging verder goed, maar Jesse heeft nu veel pijn in zijn rug. Dit heeft hij niet eerder na een ruggeprik gehad.

We hopen dat Jesse nu geen koorts zal krijgen, omdat deze kuur iets milder was, wat betreft de medicatie. Wel zagen we vandaag, aan de uitslag van het vanmorgen afgenomen bloed, dat zijn bloedwaarde's al aan het zakken zijn. Ze zakken nu harder dan de vorige keren net na de kuur. Een bloedtransfusie was gelukkig niet nodig, zijn Hb was nog hoog genoeg.

Volgende week worden de bloedwaarde's opnieuw gecontoleerd. Voor 21 maart staat de PET/CT scan gepland. Dan volgt ook direct weer een opname in Groningen. Ze zullen dan zo snel mogelijk starten met de volgende chemokuur. We weten nog niet of dit dan de laatste chemokuur zal zijn, of de 1e van een nieuwe reeks kuren. Dit ligt aan de uitslag van de PET/CT scan.

We hopen een tijdje thuis te kunnen genieten en uitrusten. Wij zijn wel een beetje vermoeid geraakt. Wichard heeft een week lang op en neer gereden naar Groningen en Thérèse heeft alle nachten bij Jesse in het ziekenhuis geslapen. Er was op dit moment nog steeds geen plek in het Ronald McDonald. We zijn dan ook wel heel blij dat we vanavond naar huis toe konden gaan.

Gebedspunt:
– dat de pijn in de rug van Jesse snel zal afnemen
– dat Jesse geen koorts zal krijgen, voordat de volgende kuur begint

Dankpunt:
– dat we weer thuis mogen zijn
– dat Jesse zo moedig al zijn dagen van "bedarrest" is doorgekomen

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties