03-03-2011

Lieve mensen,

Na eerst een avond en nacht spoelen, is afgelopen woensdag de eerste chemo medicatie aan Jesse gegeven. Spul met een eng geel kleurtje, dat hij ook al eerder tijdens kuur 2 en 3 heeft gehad.

Vandaag stond er weer een ruggeprik gepland. Voor Jesse blijft dit zeer spannend ook al weet hij na afloop niet meer wat er is gebeurd (vanwege het gebruikte middel voor het roesje). Er is weer wat hersenvocht afgenomen en chemomedicatie ingespoten. Alles ging nu ook gelukkig weer prima.
We merken wel dat Jesse na deze ingreep en na de uitwerking van het dormicum een ander humeur heeft als voor de ingreep. Tot en met vanochtend was Jesse in een opperbeste stemming, vanmiddag erg humeurig en kort af. We hopen dat na een nachtje slaap het goede humeur weer terug is.

Twee uur na de ruggeprik is ook het middel op het infuussysteem aangesloten dat Jesse 5 dagen lang op bed zal houden. Het gele spul van gisteren liep in een uur door het systeem. Dit middel loopt 5 dagen lang dag en nacht heel langzaam door het systeem.
Van dit middel, dat ook weer vele bijwerkingen heeft, weten we nog niet hoe Jesse er op zal reageren.

Gebedspunten:
– dat Jesse geen nare bijwerkingen zal krijgen van dit voor Jesse nieuwe chemo medicijn.
– dat Jesse weer zo vrolijk wordt als hij de afgelopen dagen was.

Dankpunten:
-dat de ruggeprik weer goed is gegaan.

Advertenties