01-03-2011

Lieve mensen,

Conform de planning, is Jesse vandaag weer opgenomen in het UMCG. Na de gebruikelijke controles en het weer aanprikken van de VAP is Jesse klaar voor de start van zijn 4e kuur. 

We hebben nog een gesprek met de oncoloog gehad. Ze gaf aan dat zijn bloedwaarde's weer mooi omhoog waren gegaan. Ze heeft nog gevoeld en kon geen bult meer voelen in zijn buik. Dit klinkt natuurlijk positief, maar zekerheid heb je pas na een uitgebreide scan. Deze scan, een PET/CT scan, staat gepland op 21 maart. Dat is 2 weken na de laatste dag van de 4e kuur. Als ze tevreden zijn volgt er in ieder geval nog een 5e kuur, die identiek is aan de 4e kuur. Mochten ze niet tevreden zijn komen er maanden van kuren bij.

Deze 4e kuur zou vandaag starten, maar men had weer, net als de vorige keer niet gedacht aan het voorspoelen (start vanavond) en gaat morgen de eerste dag van de kuur van start. Deze kuur duurt tot en met volgende week dinsdag. Deze kuur is milder dan de vorige kuur. Dus hopen we dat hij zich nu tijdens en na de kuur beter zal voelen. Nadeel van deze kuur is dat Jesse van dag 2 t/m 6 voor een bepaald medicijn op bed moet blijven. Deze medicatie wordt via het infuus gedurende die dagen 24 uur per dag toegediend.

Jesse vindt het nog steeds heel erg leuk om post te ontvangen, dus hierbij zijn adres:

UMCG
Afdeling M2VA
Jesse Mulder Kamer 11
Postbus 11120
9700 CC Groningen

Gebedspunt:
– kracht voor Jesse tijdens deze 4e kuur

Dankpunt:
– dat Jesse zich vandaag weer zo goed voelde
– dat de oncoloog van buitenaf geen bult meer kan voelen

Liefs,
Wichard en Therese

Advertenties