26-02-2011

Lieve mensen,

Jesse heeft vandaag en ook gister een hele goede dag gehad. Hij heeft fijn de hele dag gespeeld. Hij heeft overdag ook niet meer op de bank gelegen of naar bed toegeweest. We zijn hier heel dankbaar voor, want dit is voor het eerst sinds half december dat hij zich zo goed voelt.

Het is voor ons ook de eerste zaterdag dat we nu na de kerst eens thuis zijn. De vorige zaterdagen waren we of al in het ziekenhuis, omdat Jesse een chemokuur had of we kwamen via de spoedeisende hulp op zaterdag weer binnen. Voor Nathan is het ook wel heel fijn dat we nu in het weekend thuis eens bij elkaar zijn.

Maar ja, het blijft een zaterdag dus had Jesse toch vanochtend nog pech. We wilden hem de medicijnen toedienen en toen bleek zijn sonde verstopt te zitten. Dus hebben we Icare gebeld en zij kunnen dan een nieuwe sonde inbrengen. Jesse wist dat de sonde binnenkort vervangen moest worden, want een sonde mag 6 weken zitten. De vorige keer is de sonde op de IC ingebracht, dus hij heeft niet meegemaakt hoe dit voelt. Hij was vanochtend dan ook erg in paniek toen het moment daar was. Uiteindelijk gaf hij zich over en ging het inbrengen heel goed bij onze dappere vent!

Op het inbrengen van de sonde na hebben we vandaag dus echt genoten. Dit geeft weer kracht om volgende week verder te gaan!

Zoals jullie zien hebben we ook de foto op het weblog aangepast. Jesse heeft na de 3e kuur eigenlijk geen haartjes meer verloren (foto die nu is geplaatst is genomen net na de 2e kuur). Dus misschien blijft het hierbij, zou mooi zijn, want hij heeft ook zijn wenkbrauwen en wimpers nog.

We wensen jullie allemaal een fijne en gezegende zondag!

Gebedspunt:
– dat Jesse zich zo goed mag blijven voelen

Dankpunt:
– dat we nu ondanks alles al 2 dagen hebben kunnen genieten

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties