24-02-2011

Lieve mensen,

Hoera, we zijn na een verblijf van 6 dagen in het ziekenhuis weer thuis! Jesse had gisteravond nog even 38,1 dus we dachten, dat gaat morgen niet meer door om naar huis te gaan. In Zwolle hanteren ze dat je 24 uur koortsvrij moet zijn, voordat je naar huis mag. Maar in overleg met Groningen mochten we, ook gezien zijn bloedwaarde's, toch aan het eind van de ochtend naar huis. Zijn bloedwaarde's beginnen weer mooi te stijgen.

Jesse zei onderweg in de auto naar huis: "het is mijn geluksdag vandaag". Zo blij was hij, dat we weer even naar huis konden gaan.

Mocht er verder niets meer tussen komen, dan zijn we dit weekend thuis. Maandag gaan we weer naar Zwolle om bloed te prikken. Dinsdag moeten we ons rond 11 uur weer melden in Groningen (op voorwaarde dat de bloedwaardes voldoende zijn gestegen). Dan wordt Jesse opgenomen voor de 4e chemokuur. Deze kuur bestaat uit 7 aaneensluitende dagen van chemomedicatie. Waarschijnlijk zullen we in totaal ongeveer anderhalve week in Groningen zijn.

Maar we proberen nu nog even te genieten van het thuis zijn.

Namens Jesse nog hartelijk dank voor de kaartjes. Ook in het ziekenhuis in Zwolle is hij overladen met kaartjes. Hij geniet er van om alle kaartjes te bekijken.

Gebedspunt:
– dat er geen complicaties meer volgen, zodat Jesse niet voor a.s. dinsdag weer opgenomen hoeft te worden

Dankpunt:
– dat we fijn weer thuis mogen zijn
– dat de bloedwaarde's zich weer zo goed herstellen

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties