13-02-2011

Lieve mensen,

Goed nieuws! We zijn vanavond rond 18.45 uur met Jesse thuis gekomen. Met wederom een feestelijke thuiskomst!

De ruggeprik is vanmiddag om 14.30 uur uitgevoerd. Jesse vond het weer heel spannend. Uiteindelijk was hij wel wat rustiger als de vorige keer. Er is ruggevocht afgenomen, chemo via de ruggeprik toegediend, hechtingen verwijderd en de VAP naald is verwijderd.

Nadat Jesse een uur had plat gelegen, mocht hij voorzichtig weer rechtop zitten en weer wat eten en drinken. Hier had hij ook wel zin in, omdat hij vanaf vanochtend vroeg al nuchter was.

We hebben alle benodigde medicatie weer meegekregen en dienen dit vanaf nu weer zelf toe.

We zijn heel dankbaar dat hij nu weer lekker in zijn eigen bedje ligt te slapen. We hopen dat hij nu toch een aantal dagen fijn thuis kan zijn. Zijn mond wordt wel elke dag gevoeliger, maar hij kan nog wel eten. Ook al krijgt hij sondevoeding, hij mag hierbij eten waar hij zin in heeft.

Door de chemo medicatie heeft hij veel last van zere armen en benen (zenuwpijn). Dit is een bekende bijwerking van de chemo. Maar we hebben toch het idee dat hij zich beter voelt als de vorige keer toen de kuur was afgelopen.

We hopen en bidden dat we nu wat langer tijd hebben om op adem te komen, voordat de volgende kuur weer gaat beginnen.
De laatste nachten in het ziekenhuis waren weer zwaar, omdat er door al het plassen van Jesse weinig overbleef van onze nachtrust. Het zou fijn zijn om weer even wat energie op te doen.

Gebedspunt:
– dat Jesse geen complicaties krijgt en we weer energie op kunnen doen

Dankpunt:
– dat de ruggeprik goed is gegaan
– dat Jesse zich naar omstandigheden nog aardig goed voelt
– dat we als gezin weer fijn samen thuis zijn

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties