12-02-2011

Lieve mensen,

Jesse had gisterochtend een slechte ochtend. Hij voelde zich niet lekker. Toen moesten ook de hechtingen nog uit zijn hals en borst verwijderd worden. Deze zaten er nog in naar aanleiding van het plaatsen van de VAP, nu vier en halve week geleden. De hechtingen in de hals zijn gelukt, maar uit zijn borst niet. Jesse was zo in paniek dat ze besloten hebben om de laatste hechtingen morgen te verwijderen na de ruggeprik. Dan is hij toch verdoofd door het roesje.

Ook moesten we Jesse nog vertellen dat zijn cavia dood is gegaan. Hij was hier erg verdrietig om.

Gaandeweg de middag ging het weer beter met Jesse.

Wichard heeft afgelopen nacht bijna niet kunnen slapen in het ziekenhuis. Jesse moest elk uur plassen. Vandaag gaat het boven verwachting goed met Jesse. Hij heeft redelijk wat energie. Wel wordt zijn mond steeds pijnlijker. Hij eet nauwelijks meer, daarom staat zijn sondevoeding weer 24 uur per dag aan.

Nathan is dit weekend ook weer fijn bij ons. 

Morgen om 14.00 uur staat de ruggeprik gepland (en het verwijderen van de hechtingen). Na de ruggeprik moet Jesse in ieder geval nog een uur plat liggen. Mocht daarna alles goed gaan, mogen we eventueel morgenmiddag naar huis en anders maandagochtend.
Aankomende woensdag moeten we in ieder geval weer naar Groningen voor een aantal controle's. Als dan verder alles goed is mogen we weer naar huis. We weten nog niet wanneer de 4e kuur gaat starten. Dus weten we ook niet hoe lang we eventueel thuis zullen zijn. Dit hangt er natuurlijk ook vanaf of er nog complicaties optreden.

Gebedspunt:
– dat morgen het uitvoeren van de ruggeprik goed mag gaan
– dat Jesse rustig mag zijn morgen, hij ziet erg tegen de ruggeprik op.

Dankpunt:
– dat Jesse zich vandaag naar omstandigheden goed voelt

Advertenties