10-02-2011

Lieve mensen,

Jesse heeft afgelopen nacht redelijk geslapen, al heeft hij zeker een keer of 5 moeten plassen.

Vanochtend heeft Jesse telefonisch contact met alle kinderen uit zijn eigen groep van school gehad. Het was fijn om zo toch met elkaar in contact te zijn. Het heeft hem goed gedaan.

Vandaag gaandeweg de dag merkten we dat de energie van Jesse toch afnam. Hij mocht vanmiddag rond 14.00 uur van zijn bed af. Toen was de toediening van de chemo medicatie klaar. Rond 15.30 had hij moed genoeg verzameld om even van zijn bed af te komen. We zijn met hem in de speelkamer geweest. 

Het gaat deze kuur niet helemaal goed met het toedienen van de medicatie. Zoals jullie wisten zijn ze al een dag te laat gestart. Gister bleek dat ze op de eerste dag van de kuur de Prednison niet hebben toegediend. Nu is dit op zich niet zo'n probleem, maar het houdt wel in dat de kuur nu een dag langer duurt. Vanochtend werd ons gemeld dat ze vannacht de beschermde medicatie voor het slijmvlies en blaas vergeten zijn. Dit hebben ze alsnog toegediend maar wel een aantal uren te laat. Dit houdt in dat een zeer agressieve chemo medicatie (MTX) te lang in zijn lichaam heeft gezeten.
De kans bestaat nu dat Jesse meer last van complicaties kan krijgen (zie gebedspunt).

Gebedspunt:
– dat de vergeten medicatie geen nadelige gevolgen heeft voor Jesse.

Liefs,
Wichard en Therese

Advertenties