28-01-2011

Lieve mensen,

We zijn nu een aantal dagen thuis en voor de rust is dit fijn. Ook om als gezin samen te zijn. We merken, dat Nathan er ook van geniet.

Wel zien we dat Jesse echt in de "dip" van de chemokuur zit. Elke dag zien we hem achteruit gaan. Hij blijft ontzettend moe, heeft veel buikkramp en zere benen. Hij is zo slap, dat hij eigenlijk zelf niets kan. Het grootste gedeelte van de dag ligt hij zo rustig mogelijk boven in zijn bed. Op de momenten dat het iets beter gaat, ligt hij beneden op de bank.

Ook begint de misselijkheid toe te nemen. Het slijmvlies in zijn mond is op dit moment zo kapot, dat hij niets meer kan en wil eten. Gelukkig heeft hij de sonde voeding en weten we dat hij wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Vandaag is er in het ziekenhuis in Zwolle weer bloed afgenomen. Ze willen regelmatig de bloedspiegel in de gaten houden. Mocht blijken dat het hb gehalte nog steeds laag is, dan kan het zo zijn dat hij dit weekend nog een bloedtransfusie krijgt.

Al met al hebben we allemaal een stukje rust om thuis te zijn, maar valt het niet mee om je kind zo te zien lijden. We hopen dat Jesse zich snel weer wat beter mag gaan voelen.

Dankpunt:
– de rustige omgeving die er thuis voor Jesse is

Gebedspunt:
– snel herstel voor Jesse van de bijwerkingen van de chemokuur
– kracht voor ons als gezin om Jesse te kunnen bijstaan

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties