07-01-2011

Wichard kon helaas gister geen plekje in het RonaldMcDonald huis krijgen, daarom is hij naar huis gegaan en heeft Thérèse samen met Jesse en nog een ander kindje met moeder op een kamer geslapen. Dit was wel onrustig en Jesse werd ook vannacht weer wakker van de pijn.
Wichard is vanochtend weer richting Groningen gereden om ons op te halen.
 
De chirurg is vanochtend nog langs geweest om te kijken naar de plekjes waar de 3 biopten zijn genomen en dit zag er goed uit. Ook de dietiste is langs geweest en wij ontvangen morgen (per post) een pakket met middelen om hem aan te laten sterken. Hij is redelijk afgevallen en moet eigenlijk eind volgende week wel weer een beetje aangekomen zijn.
 
Ook hebben we nog een gesprek met de oncoloog (deskundige op gebied van kanker) aangevraagd. Zij gaf aan dat de urine van Jesse (afgelopen weekend opgevangen) er goed uitzag. Schijnt ook een belangrijk deel in het geheel te zijn. Wij gaan er vanuit dat we nog 7 dagen op de uitslag mbt de biopten moeten wachten, maar we kunnen ook eerder een oproep krijgen om ons weer te melden in Groningen.
 
We genieten er nu van om een aantal dagen fijn samen thuis te zijn.
 
Advertenties