06-01-2011

Na een paar heerlijke dagen thuis, was het vandaag weer een heftige dag ziekenhuis.
Jesse zou rond 14:00 uur naar de OK voor de bioptie, maar dat werd uiteindelijk 16:30. Hij was als laatste aan de beurt.
Rond 17:15 kregen we telefoon dat hij naar de uitslaapkamer was gebracht. Verder deelde de arts mee dat er 3 biopten waren genomen en dat dat goed was verlopen.
Het duurde een tijdje voor Jesse weer wakker was van de narcose. Hij was al erg moe, dus slapen was wat dat betreft een uitkomst voor hem.
Rond een uur of acht mocht Jesse (nog steeds erg slaperig) weer terug naar de kinderafdeling. Alles zag er gelukkig goed uit.
Hij heeft nog ruim een uur geslapen, voordat de verpleegster hem wekte om even te plassen en wat te kunnen eten en drinken.
Hij meldde droog dat het allemaal erg snel was gegegaan, "Je merkte er nix van". Hij heeft ook een glaasje ranja gedronken een een paar koekjes opgegeten. Hij vond het lekker.

Als alles vannacht goed gaat, mag hij waarschijnlijk vrijdag 7 jan weer naar huis en moeten we de uitslag van de bioptie afwachten.
Dit kon wel een dag of 7 duren, maar dat horen we nog. Info hierover volgt later.

Nogmaals dank voor de vele kaarten en e-mail (thuis en in het ziekenhuis) en de daarin verwoorde bemoediging voor ons. Het geeft ons veel kracht.

Gebedspunten:
-voor Jesse zelf, hij had het best moeilijk vandaag, wat een spanning.
-dat de uitgevoerde bioptie voldoende oplevert voor het stellen voor een goede diagnose.
-voor ons alle 4, we hebben de kracht van het gebed en van onze God hard nodig.

Groet,

Wichard en Thérèse.

Advertenties